Yritys

Olari 21 Musiikki on äänitteiden tuotantoon ja kustantamiseen suuntautunut itsenäinen, pääosin suomalaiseen urbaaniin musiikkiin keskittynyt levy-yhtiö ja äänitysstudio. Julkaisemamme tuotanto vaihtelee rock-musiikista valtavirran poppiin ja hiukan ”undergroundimpaan” hip hoppiin. Edustamamme artistit ovat pääosin nousevia kykyjä, joilla on edessään lupaava tulevaisuus musiikin saralla sekä kova työmoraali, hyvä asenne ja halu tehdä musiikkia ammatikseen. Tällä hetkellä rosterissamme on kaksitoista kokoonpanoa, joiden brändien rakentaminen on osa päivittäistä työtämme.

Julkaisemamme musiikin jakelee maailmalle Suomen neljänneksi suurin levy-yhtiö ja pohjoismaiden suurin itsenäisten levy-yhtiöiden jakelija Playground Music. Yhteistyömme mahdollistaa jakelun kaikkiin suosituimpiin digipalveluihin globaalisti sekä Suomeen, Pohjoismaihin ja Balttiaan fyysisten formaattien osalta.

Vastaamme musiikin tuotannosta ja sen kustantamisesta. Musiikin kustantajana yksi tärkeimmistä tehtävistämme on saattaa teos yleisön saataville ja huolehtia musiikin kaupallisesta levittämisestä. Tätä edeltää kuitenkin tuotanto, jonka kustannuksiin ja laaduntarkkailuun osallistumme vahvasti, tarjoten artisteillemme mahdollisuuden huippuluokan studiotuotantoon, miksaukseen ja masterointiin yhteistyökumppaniemme kautta. Valituista singleistä tuotamme myös musiikkivideot. Päätyötämme on kuitenkin markkinoida musiikkia kaikissa mahdollisissa kanavissa ja medioissa ja edesauttaa brändiemme tunnettuutta.

Olari 21 Musiikki pyrkii olemaan tulevaisuudessa Suomen johtava urbaanin musiikin levy-yhtiö, joka tarjoaa artisteilleen kokonaisvaltaisen 360-palvelun aina musiikin tuotannosta, markkinoinnista ja jakelusta keikka- ja oheistuotemyyntiin.

Yhtiömme on noteerattu mediassa ja musiikkialan piirissä mm. ollen ehdokkaana vuoden 2016 Femmagaalassa (vaihtoehtoisen musiikin gaala) räppiin keskittyneiden levy-yhtiöiden RÄPÄYTYS-FEMMA -kategoriassa yhdessä rakkaimpien kilpailijoidemme Överdogin, Monspin, 3rd Rail Musicin ja PME Recordsin kanssa.

Yhteystiedot:

Sähköposti: janne ( at ) olari21musiikki . fi
Puhelin: 044 971 8006

Ota yhtiömme some-kanavat seurantaan:
Facebook
Instagram
Twitter
Pinterest
YouTube