Eino Antiwäkki

eino

Eino Antiwäkki lukeutuu Olari 21 Musiikin uudempiin sainauksiin, vaikka mies on tehnyt musiikkia jo iät ajat ja ehtinyt julkaista jo yhdeksän albumia ja kolme mixtapea. Tämän alun perin Järvenpäästä lähtöisin olevan, mutta nykyään Helsingissä vaikuttavan miehen tuotanto on laajaa ja Eino julkaisikin ensimmäisen levynsä jo vuonna 2001. Alkuaikoina erityisesti Laveerren (nykyisin Lavis) kanssa työskennellyt artisti on sittemmin tullut tunnetuksi suomalaisen ”punchline”-räpin johtohahmona. Artistin tuotanto jakaakin kuulijoidensa mielipipteitä ja poikii niin ihastusta kuin vihaisiakin mielipiteitä, mutta näinhän suurten artistien kohdalla pitääkin olla.

Einon biisit pitävät sisällään runsaasti huumoria ja paikoitellen myös seksuaalisesti latautunutta riimittelyä. Artistin musiikkia on vaikea kuunnella hymyilemättä biiseissä esiintyville iskeville sutkautuksille.

Viime vuodet mies on tehnyt musiikkia lähinnä Keemoh ja DJ Kapelimestari tuottajien kanssa. Pitkän uransa aikana Eino on tehnyt yhteistyötä monien suomiräpin kärkinimien kanssa ja samoilla raidoilla hänen kanssaan on matkan varrella esiintynytkin artisteja kuten Paperi T, Tommishock, Sairas T ja Laveerre.

Eino on kuin suomalainen versio Jay Z:stä. Yhdysvaltalaisräppärin tapaan hän on omien teidensä kulkija, joka ei ole välittänyt valtavirtaräpin suuntauksista, vaan on tehnyt musiikkia omalla tavallansa ja säilyttänyt oman linjansa. Jay Z:n tapaan Eino myös vähän väliä uhkailee lopettaa uraansa ja jokainen levy on aina viimeinen. Huhut miehen eläköitymisestä ovat kuitenkin vahvasti liioiteltuja, vaikka hän itse näitä lopettamisjuttuja aina heitteleekin. Lisää musaa on kuitenkin tulossa!