A. Luoti

20530030

A. Luoti on synkkää lähiökeskeistä ja kotiseuturakasta lyriikkaa sylkevä espoolaisartisti. Miehen debyytti sooloalbumi julkaistiin alkuvuodesta 2014. Soolouran lisäksi tämä totuuksia lateleva, alun perin Latokaskesta lähtöisin oleva ja sittemmin matinkyläläistynyt artisti on myös yhdessä riihimäkeläisen KPV:n kanssa osa Lähiötyylit nimistä duoa.

Pitkän linjan suomiräppäri on vaikuttanut alkujaan mm. Dyniz nimisessä kokoonpanossa ja on julkaissut myös 2010-luvun alkupuolella omakustannealbumin yhdessä tuottaja-artisti Rexonan kanssa. Pari vuotta sitten julkaistu debyyttisoolo, Astetta vaikeempi, on A. Luodin on henkilökohtainen katsaus artistin arkeen, sielunelämään, menneisiin kokemuksiin. Albumi on täynnä taattua synkkää lähiösoundia.

Räppärin tavaramerkki on synkähkö, vahvasti 90-luvun alkupuolen Yhdysvaltojen länsirannikon äänimaailmasta vaikutteita ammentava äänimaailma. Sanoitukset kertovat tarinoita omista kokemuksista lähiöiden melskeessä ja pitkäksi venyneiden viikonloppujen jälkimainingeista. Mikäli diggailet perinteisestä espoolaisesta rataräpistä, niin A. Luodin musiikki on tehty juuri sinulle.

Artistin tuotannolla vierailee lukuisia ug-musiikin ystäville tuttuja nimiä, kuten Latiksen Andy, Ventovieras, Latentti, Dr. Sykerö, Misse, Ville Aleksi, Sepe, Mac Bueno, Vihree, Jonde, Rexona, M.J.P, Nick Nevada sekä Mikidi & Gaiaf.